Efterskole med fiskeri

Skal du på efterskole med fiskeri?

Er du bidt af en gal havørred? Eller er det måske gedden med dens skarpe tænder der har fået fat i dig? Er det laksens stærke krop du hungrer efter?
Flere og flere unge er begyndt at interessere sig for lystfiskeri. Dette gør også at efterskolerne rundt om i Danmark opretter flere linjer for de hardcore lystfiskere. Derfor er der mulighed for at du kan komme ud med snøren flere gange om ugen og fiske efter forskellige arter, for der eksisterer nemlig lystfiskeri efterskoler. Hvis du er interesseret i en oversigt over efterskoler med lystfiskeri som linjefag, kan du finde oversigten her.

Dette betyder at selvom man primært gå efter en art, også får muligheden for at forbedre sit fiskeri indenfor næsten alle former for arter i Danmark. Derved kan man også blive en mere alsidig fisker, eller måske øge sin hunger efter flere fisk.
Om du er spinnefisker eller fluefisker gør ikke den store forskel, for lærerne på skolen, har god erfaring i begge former for fiskeri. Derfor er det ikke vigtigt om du kan det ene eller det andet, for du ville kunne få træning fra lærerne.

Om du er en kystfisker der elsker at trave op og ned ad kysten i dine waders, eller om du er mere til at fiske fra en båd, så er der mulighed for det hele. Samt vil du lærer små fifs og tricks, som ville kunne øge dine chancer for at fange den helt store.

Hvorfor vælge en Efterskole med Fiskelinje?

Er der noget federe end at kombinere nye fede venner, din hobby og det fedeste år i dit liv? Vi er sikker på at hvis du vælger at tage et år på en efterskole, som tilbyder en fiskelinje eller valgfag, så får du et fantastisk år.
Et år hvor du både tilstræber dig mere viden indenfor din hobby fiskeri, men også hvor du forbedrer dig fagligt og gør dig klar til din videre uddannelse.
Udover dine færdigheder indenfor viden, vil du også udvikle dig personligt, hvor du vil lære dig selv bedre at kende.

Selvom man brænder efter at få den helt store fisk på krogen, så er der også andre aktiviteter på en efterskole. Man skal typisk vælge et eller flere valgfag om året, derfor vil du også komme til at opleve andre aktiviteter. Så hvis du både er tosset med at have snøren ude, men også gerne vil prøve andre ting, så som fodbold eller håndbold, så frygt ej. Der er masser af muligheder for at kombinere alle dine interesser.

Hvilke fiskeefterskoler findes der?

I Danmark findes der 18 efterskoler som tilbyder lystfiskeri på skoleskemaet. Dog er der kun 6 af dem, som har lavet linjer, hvor det er den primære aktivitet udover det boglige. Efterskolerne er spredt udover hele landet og derfor er det også muligt, at finde en efterskole med lystfiskeri der ikke ligger alt for langt væk fra dit hjem.

Så du kan godt pudse fiskegrejet af, tage vadersene i hånden og komme ud og fiske med dine kommende bedste fiske Buddys.

Vi håber du får det fedeste år på en efterskole med fiskeri. Knæk og bræk!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *